Lustrumfeest van het Reitdiepveer.

Op vrijdag 23 augustus 2014 voer ons veer voor het eerst officieel  “heen en weer” tussen Aduarderzijl en Schaphalsterzijl. En dat moest het laatste weekend van augustus natuurlijk uitbundig gevierd worden!

Zie ook RTV Noord

23 augustus: Gratis tocht en live pianomuziek aan boord

Op  vrijdag werden de passagiers gratis overgezet. Ter verhoging van de feestvreugde waren er de hele dag pianisten aan boord die o.a. drs P. vertolkten. De 250 passagiers zongen de evergreen uit volle borst mee. Er zijn honderden foto’s  en video’s gemaakt. Op deze pagina vindt u daarvan een kleine selectie

Klik hier voor de foto’s

Jubileum-puzzel

Ter gelegenheid van het jubileum is er  een speciale puzzel uitgebracht, die de afgelopen tijd enthousiast is ingevuld.

Heen en weer ….

Op 24 augustus zou Drs. P.  honderd jaar geworden zijn.  Daarom hebben we  een aantal pianisten gevraagd om vrijdag achter de meevarende piano plaats te nemen en zijn beroemdste lied over het water te laten schallen.

Klik hier om ALLE lustrum-video’s te bekijken

24 augustus: picknick in Saaksum

Zaterdag 24-augustus hadden de  vijftig enthousiaste vrijwilligers een feestje voor zichzelf georganiseerd: een boottocht via het Reitdiep naar Saaksum heen en via het Aduarderdiep terug. De meeste vrijwilligers doen al vanaf het begin mee, en zijn nog lang niet van plan met hun activiteiten te stoppen. De gemiddelde leeftijd is de laatste vijf jaar dan ook behoorlijk gestegen.

Klik hier voor de foto’s en video’s van het medewerkersfeest

 
( Berichten-archief )