lustrum fotowedstrijd

Stuur je eigen favoriete foto in ! ( .... )

Het Reitdiepveer organiseert in het kader van het tienjarig bestaan een fotowedstrijd, waar iedereen aan mee kan doen. Vind je het leuk om je favoriete foto op onze website te tonen? Stuur hem op! Wij plaatsen hem gegarandeerd, als hij aan een paar algemene wedstrijdvoorwaarden voldoet.

De bezoekers van de website vormen de jury. Iedereen die dat wil kan zijn of haar stem uitbrengen. Zij kunnen uit de ingezonden foto's kiezen welke hen het meeste aanspreekt. Ze mogen zelf bepalen of ze daarbij criteria hanteren als originaliteit, technische kwaliteit of relevantie.  Dus je kunt rustig een grappig kiekje insturen dat je met je mobieltje tijdens een overtocht hebt geschoten. En als je wilt kun je later dus ook stemmen ronselen voor jouw foto!

Je kunt vanaf NU al inzenden ! ( .... )

Je kunt vanaf NU al inzenden via Whatsápp  (06 20333329)  of via Email ( rdvintra@gmail.com )

Vanaf begin april worden de eerste inzendingen (anoniem) gepubliceerd en kan het publiek kiezen wat men de leukste foto vindt.

De organisatoren maken geen selectie op inhoudelijke criteria, maar de inzendingen moeten wel aan een paar zaken voldoen:

  • Foto’s moeten een link hebben met het Reitdiepveer of het vaargebied van het veer
  • Een fotograaf mag niet meer dan 2 foto's insturen
  • Foto's moeten recent genomen zijn
  • Als er mensen herkenbaar op de foto staan, moet de fotograaf wel vragen of de foto eventueel op de website geplaatst mag worden. Als iemand klaagt dat hem of haar geen toestemming is gevraagd, zullen foto en  fotograaf uit de wedstrijd genomen worden!

Waarop wordt het meeste gestemd ? ( .... )

Half juli wordt een tussenstand bekend gemaakt. Maar eerst moeten er nog wat meer  foto's voor de wedstrijd ingezonden worden.  Aan de slag dus!

Stem HIER op je favoriete foto! (....)

Vul dit formulier in en stuur hem op! Links onder bij elke foto staat een  nummer. Vul op het formulier dat nummer in.